Yazar "Ay, Ayşenur" için listeleme
-
Soğuk pres yağlar ilave edilerek üretilen fermente sucukların fizikokimyasal özelliklerinin belirlenmesi
Ay, Ayşenur (Namık Kemal Üniversitesi, 2015)İnsan yaşamında sağlıklı beslenmenin önemi, yiyeceklerin hastalıkları önlemede, iyileştirmede ve sağlık üzerindeki olumlu etkilerinin ortaya çıkmasıyla artmıştır. Sucuk, Türkiye?de fermente et ürünü denildiğinde ilk aklımıza ... -
Soğuk Pres Yağlar İlave Edilerek Üretilen Fermente Sucukların Fizikokimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi
Geçgel, Ümit; Yılmaz, İsmail; Ay, Ayşenur; Apaydın, Demet; Dülger, Gizem Çağla (Namık Kemal Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, 2016)İnsan yaşamında sağlıklı beslenmenin önemi, yiyeceklerin hastalıkları önlemesi, iyileştirmesi ve sağlık üzerindeki olumlu etkilerinin ortaya çıkarmasıyla artmıştır. Sucuk; Türkiye’de fermente et ürünü denildiğinde ilk ...